Co zadecydowało

Tematy dotyczące Pucharu Polski

Co zadecydowało

Postprzez abramov » 01 Lut 2010, 20:58

Ja myślę że przede wszystkim my popełniliśmy mniej błędów bo zagrywki były podobne.Nie którzy mówią że jak by Skra nie miała słabszych dni i Sovia by ją nie wyeliminowała to byśmy tego nie zdobyli Ja uważam że to nie prawda bo to żeśmy w sobotę przegrali to jeszcze nic nie znaczy to zależy też od dyzpozycji dnia wiem to po sobie na lekcjach W-F raz serwuje bomby i wszystko w siate a raz wszystko w boisko i dużo asów serwisowych piszcie :)
abramov

Re: Co zadecydowało

Postprzez Płomyczka » 09 Lut 2010, 01:13

Jak to wszyscy podkreślają (za Drzyzgą blee...) zadecydował spokój. Ale nie tylko. Wg mnie Grzesiu Łomacz tak fajnie rozłożył atak że każdy jakąś cegiełkę przyłożył do zdobyci Pucharu => przecież środek Nowik z Czarnowskim to ponad 10 pkt pozdobywali, Yudin z Azenha troche mniej, Hardy też ponad 10 pkt no i Abramov 28 pkt - pokazał klase i prawie w ogóle się nie mylił. No i dodajmy perfekcyjny odbiór (poza 4 setem pod koniec) oraz mocna zagrywka. Ja myśle że załużenie Jastrzębie wygrało Puchar Polski ;) choć trzeba przyznać że resovia też zagrała kapitalny mecz.

Oby to nie był kres możliwości Jastrzębskiego Węgla ;) Pzdr.
Płomyczka

Miejscowość: Sosnowiec

Wróć do Puchar Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość